Wimpers

Voor de perfecte oogopslag.

De vorm van de wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van het gezicht. Door je wenkbrauwen te epileren kan je een vriendelijkere en open blik creëren.

Omdat niet alleen de vorm, maar ook de kleur bepalend voor jouw uitstraling is, kan je je wimpers en/of wenkbrauwen verven. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-5 weken zitten.

Epileren wenkbrauwen € 10,-

Verven wimpers € 12,50
Verven wenkbrauwen € 12,50
Verven wimpers+wenkbrauwen € 20,-

Voor een verzorgd en hygiënisch gevoel.

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Met vloeibare hars worden de haren op een hygiënische wijze volledig verwijderd. Na het harsen zullen de haren gemiddeld binnen 3 tot 8 weken aangroeien. In tegenstelling tot scheren, zullen de haren na het harsen zonder harde stoppels, maar met een zachte haarpunt aangroeien.

Bovenlip of kin € 9,50
Wenkbrauwen € 11,50
Bovenlip en kin € 18,50
Bovenlip en kin en wenkbrauwen € 29,-
Onderbenen € 25,-
Gehele benen € 40,-
Oksels of onderarmen € 22,50

Bodyscrub

Weldaad voor rug, nek en schouders.

Onze rug, nek en schouders verdienen eenzelfde verzorging als de rest van ons lichaam.

Bij de scrub behandeling worden alle dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Na de behandeling ziet de huid er fijn en egaal uit en voelt heerlijk zacht aan.

Voor een extra goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, kan de scrub behandeling uitgebreid worden met een ontspannende massage.

Wil je jouw rug, nek en schouders extra verwennen? Kies dan voor de meest uitgebreide behandeling en sluit af met een paraffinepakking.

Scrub behandeling € 14,-
Scrub behandeling+massage € 30,-
Scrub behandeling+massage+paraffinepakking € 39,-