Gezichtsbehandelingen

Behandeling
Of je nu zin hebt in een ontspannen gezichtsbehandeling of last hebt van huidproblemen (acné, vroegtijdige veroudering, vale huid), bij Salon Soin Pur wordt iedere behandeling aangepast aan jouw wensen en huidtype.

De tijd die vermeld staat bij een gezichtsbehandeling, wordt daadwerkelijk aan de huid besteed. Voor epileren/harsen/verven bij een gezichtsbehandeling wordt extra tijd ingepland.

Huidanalyse
Omdat geen enkele huid hetzelfde is, wordt er voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van de analyse wordt bekeken welke producten het meest geschikt zijn voor de huid.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en producten is een vereiste voor een optimale en succesvolle verbetering van jouw huid. Afwisseling in behandelingen is van belang om gewenning van de huid tegen te gaan.

Visitekaartje
Een eerste indruk maak je maar één keer.
Wanneer we ons voorstellen, kijken we iemand aan en geven we een hand. Ons gezicht en onze handen vormen dus ons persoonlijke visitekaartje.

Manicure
Het woord ‘manicure’ is afkomstig uit het Latijn. Het is een samenvoeging van de woorden manus (hand) en curare (verzorgen).
Tijdens een manicure worden je handen en nagels op professionele wijze verzorgd. Voorafgaand aan de behandeling wordt een analyse gemaakt van de conditie van je huid en nagels. Je krijgt advies hoe je jouw handen en nagels zelf kunt verzorgen en eventueel de conditie kunt verbeteren.

Geen tijd of zin in een volledige gezichtsbehandeling? Je kunt ook kiezen uit diverse deelbehandelingen, zoals epileren, harsen en verven.