Of je nu zin hebt in een ontspannen gezichtsbehandeling of last hebt van huidproblemen (acné, vroegtijdige veroudering, vale huid), bij Salon Soin Pur wordt iedere behandeling aangepast aan jouw wensen en huidtype.

De tijd die vermeld staat bij een gezichtsbehandeling, wordt daadwerkelijk aan de huid besteed. Voor epileren/harsen/verven bij een gezichtsbehandeling wordt extra tijd ingepland en € 5,- per onderdeel berekend.

Huidanalyse

Omdat geen enkele huid hetzelfde is, wordt er voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van de analyse wordt bekeken welke producten het meest geschikt zijn voor de huid.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en producten is een vereiste voor een optimale en succesvolle verbetering van jouw huid. Afwisseling in behandelingen is van belang om gewenning van de huid tegen te gaan.

Wellness

Wellness

Je rent en vliegt wat af in je drukke leven en tijd voor jezelf schiet er bij in. Tijd voor een me-time moment! Een heerlijke wellness gezichtsbehandeling met Yon-Ka zal je volledig tot rust brengen.

Huidverbetering

Last van acné, (vroegtijdige) veroudering of een vale (rokers)huid? Investeer in je huid en kies een huidverbeterende behandeling. Het resultaat is na 1 behandeling al zichtbaar.

Huidverbetering

Losse behandelingen

Geen tijd of zin in een volledige gezichtsbehandeling? Je kunt ook kiezen uit diverse losse behandelingen, zoals epileren, harsen en verven.

provoet
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
yonka
vinoble-cosmetics-logo-goed