Booster voor je huid.

Wat is cosmetische mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie is een behandeling waarbij met behulp van de turtlepin op een pijnloze manier werkstoffen oppervlakkig (0,5 – 1 mm) in de huid worden gebracht.

De turtlepin bevat 19 minuscule holle naaldjes. Door de turtlepin loodrecht op de huid te plaatsen, ontstaan microscopische kleine kanaaltjes in de huid. Via de holle naaldjes wordt een, op jouw huid afgestemd, serum (KRX Meso Booster Ampoules) rechtstreeks in de huid gebracht. Het opnamevermogen van de werkstoffen van het serum is op deze manier tot 30x hoger dan bij het normaal op de huid aanbrengen van de werkstoffen.

De behandeling

Voordat we starten met cosmetische mesotherapie wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Door de turtlepin loodrecht op de huid te plaatsen, ontstaan er microscopische holle kanaaltjes in de huid die het herstelproces in de huid stimuleren en activeren (je kunt hierbij kleine prikjes voelen). Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine (verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit), waardoor lijntjes en rimpels direct minder zichtbaar worden. Tevens geeft dit meer energie aan de huidcellen en verbetert de hydratatie, waardoor de kleur en textuur van de huid verbetert.

Als afsluiting wordt een verzorgende crème aangebracht.

Welke huidproblemen kun je behandelen met cosmetische mesotherapie?

Cosmetische mesotherapie  is voor bijna ieder huidtype geschikt. Bij bepaalde huidproblemen of contra-indicaties mag je deze behandeling echter niet zomaar ondergaan. Tijdens de afspraak bepaal ik of de behandeling geschikt is voor jouw huid. Cosmetische mesotherapie kan worden ingezet voor het aanpakken van onder meer de volgende huidproblemen en -aandoeningen:

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Uitgedroogde huid
 • Verouderde huid

Contra-indicaties: huidkanker, open wondjes, schimmel of virale huidinfecties, zwangerschap, tijdens gebruik van isotretinoïne, botox of fillers tot 3 weken na injecteren.

Wat zijn de voordelen van cosmetische mesotherapie?

 • Er is geen hersteltijd na de behandeling;
 • De huid ziet er direct egaal uit en heeft een mooie teint;
 • Rimpels en littekens vervagen;
 • Verbeterde elasticiteit en stevigheid van de huid;
 • Vochtgehalte wordt hersteld;
 • De behandeling bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Hoe krijg je een optimaal resultaat met cosmetische mesotherapie?

De behandeling revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost! Na 1 behandeling voelt je huid gladder, steviger en is de natuurlijke glans van de huid mooier. Wil je in kuurverband werken? Hou dan onderstaand schema aan:

 • Fase 1 = stimuleren: 3 sessies met een interval van 2 weken.
 • Fase 2 = verstevigen: 2 sessies met een interval van 1 maand.
 • Fase 3 = onderhoud: 3 sessies om de 6 maanden.

Voor het allerbeste resultaat adviseer ik om de behandeling in combinatie met carboxy therapie en het ultra v-lift masker te doen.

Wat is het resultaat?

Het is wetenschappelijk bewezen dat cosmetische mesotherapie de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor herstelt en verstevigt de huid, wat resulteert in een betere conditie van de huid. Je gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Tevens is er een positieve respons op de vetcellen, wat gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Na de behandeling

Na de behandeling kan je huid wat rood zien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren weg.

 • Breng altijd een zonbescherming aan met een minimale SPF30. Breng deze meerdere malen per dag aan.
 • Voor het behoud van een optimaal resultaat is het van belang om de geadviseerde thuisproducten te gebruiken.

Prijzen

Behandeling Details Prijs
Cosmetische mesotherapie 45 min. € 87,50
Cosmetische mesotherapie i.c.m. carboxy therapie + ultra v-lift masker 80 min. € 150,00