Bij Salon Soin Pur wordt gewerkt met het wetenschappelijke huidanalyse apparaat de SkinScout. De SkinScout is ontwikkeld in samenwerking met een Duits bedrijf, een wereldwijd marktleider op gebied van professionele meetapparatuur. De diverse meetapparaten worden gebruikt door onder andere de NASA, diverse ziekenhuizen en het brandwondencentrum in Beverwijk. Garantie voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid! Uiteraard is er ook zorgvuldig en wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat de juiste waardes zijn voor onze huid om deze in perfecte conditie te houden.

De huid wordt gemeten op 4 waardes: talg, vocht, erytheem (roodheid) en pigment.

Wat zeggen deze waardes precies over je huid?

  • Talg: met deze meting wordt je huidtype bepaald; droge, gemengde, vette, vochtarme of normale huid. Het is belangrijk om deze huidmeting te verrichten, zodat ik de juiste producten en behandelingen kan adviseren.
  • Vochtgehalte: het vochtgehalte geeft aan hoe het is gesteld met de vochthuishouding. Een verstoorde vochtbalans zorgt voor vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen.
  • Erytheem: erytheem is de medische term voor een rode kleurverandering van de huid, ontstaan als gevolg van vaatverwijding.
  • Pigment: deze meting toont aan hoe het gesteld is met de vorming van pigment in de huid. Hieraan wordt afgelezen hoeveel natuurlijke bescherming je huid heeft tegen UV-straling. Door deze meting weet je precies welke zonbescherming je huid nodig heeft.

Goede en hoogwaardige producten voor de thuisverzorging zorgen voor 70% van het behoud van je huid. Belangrijk is dat je deze ‘s morgens en ‘s avonds op de juiste wijze gebruikt. In de overige 30% kan ik je met mijn gezichtsbehandelingen helpen.

Wat is het verschil tussen producten van een schoonheidsspecialiste en de drogist/apotheek?

De producten die in een schoonheidssalon gebruikt worden zijn geconcentreerder en bevatten meer werkstoffen. Door thuis met dezelfde producten te werken zijn de salon- en thuisbehandelingen op elkaar afgestemd en versterken ze elkaars werking.

Met de meting van de SkinScout kan ik je een gepast advies geven. Meten = tenslotte weten.

Ook benieuwd hoe de conditie van jouw huid is? Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse met de SkinScout en laat je informeren en adviseren!


Prijs: € 0,- 1e keer
Duur: 15 minuten