Steeds meer mensen lijden aan nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Oorzaken hiervan kunnen zijn: het dragen van niet goed passende schoenen, een beschadigde nagel door hard stoten of intensief sporten, een bezoek aan sauna, sportschool, zwembad.

Wilde Pedique van LCN is een gel die uitermate geschikt is voor het maken van een kunstnagel op de tenen. Door de elastische samenstelling past de gelnagel zich prima aan bij het afwikkelen van de voet. Wilde-Pedique Silver Plus heeft een antibacteriële werking, die toegeschreven wordt aan het toegevoegde zilver. De anti-mycotische componenten worden hierdoor nog beter ondersteund.

Jouw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat je weer mooie, goed verzorgde teennagels hebt.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen in iedere leeftijdscategorie. De tijdsduur van de behandeling met LCN Wilde-Pedique Silver Plus is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 a 4 weken worden bijgevuld.

Behandeling Prijs
Nagelreparatie 1 nagel € 32,50
Nagelreparatie complete set bij gezonde nagels € 49,50
Nagelreparatie complete set bij schimmelnagels € 74,50