s+ | summecosmetics is een jong, fris en dynamisch Spaans merk met een revolutionair concept exclusief voor de schoonheidsspecialiste.

s+ | summecosmetics is bedacht en geproduceerd door een echtpaar en een collega die bij hetzelfde cosmeticabedrijf werkten. Gebruikmakend van de ervaringen en wensen van zowel schoonheidsspecialisten als klanten, de kennis vanuit de geneeskunde en effectieve natuurlijke ingrediënten, hebben zij diverse lijnen ontwikkelt. Zo blinkt s+ | summecosmetics uit in behandelingen die te personaliseren zijn. Er wordt gebruik gemaakt van werkstoffen (argireline en hexapeptide botoxachtige werkstoffen) die direct lijntjes reduceren en een zichtbaar effect tegen huidveroudering laten zien. Natuurlijke zuren van de ananas en papaya helpen de huid te vernieuwen en te stralen. De lijnen van s+ | summecosmetics:

 • Balance line: cosmetica met diep reinigende en talg regulerende werking die de onzuiverheden van de huid doen verdwijnen. De balance line werkt ontstekingsremmend en kalmerend en is hiermee zeer geschikt voor de behandeling van vette huiden en de eerste tekenen van acne.
 • Beclarity line: producten met krachtige ingrediënten die hyperpigmentatie en plaatselijke verkleuringen aanpakken.
 • Cell line: de cosmetische oplossing die de achteruitgang van het DNA in de celkern vertraagt, de levensduur bevordert en de levensvatbaarheid van de cellen verhoogt. Dit proces garandeert de correcte opbouw van collageen, waardoor elasticiteit aan de huid wordt gegeven.
 • Cell C line: de stamcellen begunstigen de juiste werking van het metabolisme van de weefsels en houden deze in goede staat. In combinatie met het antioxidant effect van Vitamine C, begunstigen deze de natuurlijk regeneratieve eigenschappen van de huid, zodat op een effectieve manier het ontstaan van rimpels, verslapping, imperfecties en vlekken wordt voorkomen.
 • DE.pollution: productlijn met een tweezijdige werking voor bescherming tegen en herstel van vervuiling door het milieu.
 • Essential care concept: dieptereiniging van het gezicht.
 • Glacier line: vochtherstellende producten die de zelf hydraterende eigenschappen van de huid stimuleren en herstellen.
 • MyCODE: revolutionair concept om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de hals en het decolleté te voorkomen en te corrigeren. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities. Ieder serum heeft een andere werking op elk type cel van de huid:
  • 01 Oxygen code: herstelt de helderheid, energie en vitaliteit van de jeugdige huid.
  • 02 DNA Defense code: herstelt en beschermt de huid tegen de schade door de werking van vrije radicalen.
  • 03 Nutrition code: gezichtsconcentraat met kaviaar extract met een sterke vochtherstellende bescherming.
  • 04 Brightening code: egaliseert de huid en vermindert de intensiteit van pigmentvlekken.
  • 05 Density code: vult rimpels op en verheldert de huid.
  • 06 Lifting code: egaliseert de huid door zijn werking op expressie rimpels.

  Aan de hand van de huidbehoefte wordt tijdens de behandeling 1 uniek serum op maat gemaakt door (maximaal) 3 codes te mengen. Op deze manier kunnen wel 100 verschillende combinaties gemaakt worden.

De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling worden afgestemd op jouw behoeften in combinatie met de huidanalyse.

Behandeling Details Prijs
S+ Clear skin – korte behandeling
Wil je een korte doeltreffende behandeling? Dan is deze behandeling echt iets voor jou! De gezichtsbehandeling bestaat uit: een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, masker, afsluiting met een verzorgende crème. 
45 min. € 60,-
S+ Basic skin care – basisbehoeften voor jouw huid
Bij deze behandeling worden alle basisbehoeften van jouw huid vervuld. De gezichtsbehandeling bestaat uit: oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, ontspanningsmassage van gezicht, nek en decolleté, crèmemasker, afsluiting met een verzorgende crème. 
60 min. € 77,50
S+ Skin boost – resultaatgerichte behandeling
Gun jij je huid net dat beetje meer? Dan gaan we de resultaatgerichte behandeling doen. De gezichtsbehandeling bestaat uit: oppervlaktereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, ontspannings- of bindweefselmassage van gezicht, nek en decolleté, Vitamine C of Biocellulose (extra hydraterend) masker, afsluiting met een verzorgende crème. 
75 min. € 95,-
S+ MyCODE – beauty has a code
Deze behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek! 6 codes (serums) elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen verbeteren direct de algehele conditie van de huid. De gezichtsbehandeling bestaat uit: oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, effectieve massage met jouw eigen code, hydraterend masker, afsluiting met een verzorgende crème.
60 min. € 80,-