Vinoble Cosmetics is 100% vegan en bevat krachtige antioxidanten die gewonnen worden uit druiven.

Vinoble Cosmetics focust op huidverzorging die snel en zichtbaar resultaat levert en op langere termijn een gezonde huid als doel heeft. Om deze doelstelling te behalen is naast een goede huidverzorging een gebalanceerde leefstijl van essentieel belang.

Door het gehaaste leven krijgen we dagelijks veel meer te maken met vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress wat onder andere  huidveroudering als gevolg heeft. Vinoble Cosmetics gaat deze huidveroudering tegen door de super krachtige antioxidanten OPC, resveratrol, stamcellen van de druif en druivenpitolie.
Iedere facial start met een ritueel. Het welkomstritueel zorgt ervoor dat je kan ontspannen vanaf het eerste moment en optimaal kan genieten van de behandeling, of deze nu 45, 60 of 90 minuten duurt.

De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling worden afgestemd op jouw behoeften in combinatie met de huidanalyse.

Het resultaat?

Een ontspannen geest en een mooie glow door de krachtige antioxidanten.

Behandelingen Prijs
Nice to meet Vinoble – facial 45 minuten

Ritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage met regenererend masker, afsluiting met verzorgende crème.

€60,-
Happy skin by Vinoble – facial 60 minuten

Ritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage met serum, anti-oxidatieve of regenererend masker, afsluiting met verzorgende crème.

€80,-
Complete skin hapiness by Vinoble – facial 90 minuten

Ritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, concentraat, gezichtsmassage met regenererend olie serum, intensieve oogbehandeling, liftend of peel-off masker, afsluiting met verzorgende crème.

€115,-