Vinoble Cosmetics bevat al het goede van de druif

Vinoble Cosmetics focust op huidverzorging die snel en zichtbaar resultaat levert en op langere termijn een gezonde huid als doel heeft. Om deze doelstelling te behalen is naast een goede huidverzorging een gebalanceerde leefstijl van essentieel belang.

Omgevingsfactoren zoals stress, ongezonde leefstijl en UV-straling beschadigen iedere dag onze huid. Vinoble Cosmetics gaat deze huidveroudering tegen door de super krachtige antioxidanten OPC, resveratrol, stamcellen van de druif en druivenpitolie in haar producten te gebruiken. Op deze manier wordt het DNA van de cellen beschermd en het huidverouderingsproces op een natuurlijke manier tegengegaan.

De producten zijn 100% vegan, vrij van parabenen, paraffine, PEG formules, synthetische- en hormoon actieve stoffen. De verpakking bestaat uit glas, hout en textiel. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook prachtig om te zien.

De producten die gebruikt worden tijdens deze behandeling worden afgestemd op jouw huidbehoefte.

Het resultaat?

De verfijnde geuren en luxe texturen van de producten zorgen voor een ontspannen geest en een gezonde, stralende huid door de krachtige antioxidanten.

Behandelingen Prijs
Nice to meet Vinoble – facial 45 minuten

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage met regenererend masker, afsluiting met verzorgende crème.

€60,-
Happy skin by Vinoble – facial 60 minuten

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage met serum, anti-oxidatieve of regenererend masker, afsluiting met verzorgende crème.

€80,-
Complete skin hapiness by Vinoble – facial 90 minuten

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, concentraat, gezichtsmassage met regenererend olie serum, intensieve oogbehandeling, liftend of peel-off masker, afsluiting met verzorgende crème.

€115,-