Jong geleerd is oud gedaan

Huidverzorging: je kunt er niet jong genoeg mee beginnen! Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen. Bezoek vanaf 12 jaar regelmatig de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert.Om huidveroudering uit te stellen/tegen te gaan is het advies om vanaf 25 jaar regelmatig een extra behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastinevezels en bindweefsel.

Hoe verzorg je je huid thuis?

Het allerbelangrijkste is om je huid ’s morgens en ’s avonds te reinigen met een reinigingsmelk of -gel. Na het reinigen breng je een dag- of nachtcrème aan. Het heeft geen enkele zin om crème aan te brengen op een niet gereinigde huid. Je auto moet je ook eerst wassen voordat je gaat poetsen.
Gebruik 1 à 2x per week een scrub of een peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Verwen je huid 1x per week met een masker.

 

Kenmerken van Yon-Ka Producten:

  • Unieke combinatie van 5 essentiële oliën
  • Natuurlijke bestanddelen
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Zichtbaar en langdurig resultaat

 

 

Vital defense (dagcrème – ieder huidtype)
Deze voedende hydraterende crème is speciaal geformuleerd voor het bestrijden van agressie van buitenaf die verantwoordelijk is voor oxidatieve stress (vervuiling, roken, UV-blootstelling). De fijne structuur trekt snel in de huid, waarna de huid zacht en glad aanvoelt.
Prijs: € 50,40

Crème PG (dag- en nachtcrème – vette huid)
Crème PG heeft een 3-voudige werking: hij zuivert, herstelt het evenwicht en beschermt de huid. Voor het beste resultaat gebruik je deze crème 4 weken lang 2x per dag.
Prijs: € 39,80

Pamplemousse PNG (dag- en nacht crème – normale tot vette huid)
Een ware energiecocktail tegen een vale teint. De etherische oliën met vitaliserende en samentrekkende eigenschappen maken de huid mat en sluiten de poriën. Gebruik de crème 2x per dag en voel per dag de conditie van de huid verbeteren. Na een aantal dagen is de huid glad, fluweelzacht en heeft een heldere teint.
Prijs: € 40,60

Crème 93 (dagcrème – gemengde huid)
Een kenmerk van gemengde huidtypes is de glimmende T-zone. Crème 93 maakt deze zone mat en beschermt de huid tegen oxidatieve stress (vervuiling, roken, UW-blootstelling).
Prijs: € 39,80

Crème 15 (in combi met dag- en/of nachtcrème – gemengde tot vette huid)
Na het aanbrengen van een dunne laag crème 15 breng je zonodig een aanvullende verzorging aan op het gezicht en de hals. Bij een gemengde tot vette huid kan je crème 15 perfect combineren met Crème PG of Crème 93. De huid ziet er zuiverder en gezonder uit.
Prijs: € 33,40

Clear Skin box 
Compleet verzorgingspakket voor de vette huid, bestaande uit: Gel Nettoyant, Juvenil en Crème 15. Gel Nettoyant is een zachte reinigingsgel waar je 2x per dag je huid mee reinigt. Juvenil is een alcoholvrije kalmerende oplossing, welke je lokaal op onrustige plekken aanbrengt. Vervolgens breng je een dun laagje Crème 15 aan. Binnen 2 dagen ziet jouw huid er al rustiger uit!
Prijs: € 49,95

Elastine jour (dagcrème – leeftijd 35-45 jaar)
Gladstrijkende en hydraterende dagcrème, die de huid beschermt en voedt. De crème is geschikt voor vrouwen van 35 tot 45 jaar om beginnende rimpel en lijntjes te vervagen. Elastine jour is vrij van etherische olie en geschikt voor ieder huidtype.
Prijs: € 54,30

Elastine nuit (nachtcrème – leeftijd 35-45 jaar)
Elastine nuit is een aanvulling op Elastine jour en bevat eveneens 19 voor de huid essentiële aminozuren. De crème voedt, hydrateert en versterkt de huid ‘s nachts, zodat uitdrukkingsrimpels vervagen.
Prijs: € 54,30

Guarana scrub (scrub – voor ieder huidtype)
Deze exfoliërende crème bevat scrubdeeltjes van verschillend formaat: microbolletjes van guarana en biologische volle rijst. De hydraterende eigenschappen van diverse plantenextracten zorgen voor een zachte en comfortabele huid.
Deze samenstelling heeft een drievoudig effect op de huid: ze maakt vuil los, maakt glad en verkwikt voor een frisse, fluweelzachte en heldere huid.
Prijs: € 36,50

Nutri+ (booster – verzwakte huid)
Klimaat, vermoeidheid, medische behandelingen zijn allemaal bronnen van agressie voor de huid. Als de afweer van de huid afneemt, kunnen een trekkerig gevoel, roodheid en afschilfering optreden.
Nutri+ voedt en regenereert de huid die gaat stralen, opnieuw soepel, comfortabel en vitaal wordt.
Vermeng Nutri+ 1 à 2x per week met je dag- en/of nachtcrème. Is de huid in slechte staat, gebruik Nutri+ dan 4 weken lang 1x per dag.
Prijs: € 49,30

Sensitive masque (masker – gevoelige huid)
Kalmerend masker voor de gevoelige huid of de huid die snel rode vlekken vertoont. De formule met een plantaardige basis zorgt ervoor dat de huid sterker wordt en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Na gebruik zal de huid minder geïrriteerd zijn, comfortabel aanvoelen en stralen.
Prijs: € 46,00

hfl-lofo-wit
dadi-oil
summecosmetics-logo
vinoble-cosmetics-logo-goed