De herfst en de winter zijn de perfecte seizoenen om veilig en effectief te starten met behandelingen voor huidverbetering.

Met huidverbetering worden alle behandelingen bedoeld die je huid verbeteren en versterken. Huidproblemen die behandeld kunnen worden:

 • Vlekkerige huid
 • Acné en onzuivere huid
 • Grove poriën
 • Littekens
 • Rimpelvorming
 • Vale en/of slecht doorbloede huid
 • Verstevigen van de huid
 • Pigment- en ouderdomsvlekjes
 • Onderhoud van de huidconditie

Waarom deze periode?

Om verbetering van de huid te creëren wordt er dieper op de huid gewerkt. In de herfst en de winter is de zonkracht het minst en krijgt de huid alle gelegenheid om goed te herstellen na een intensieve behandeling.

Welke behandelmethodes zijn er?

 1. Bindweefselmassage: een intensieve massage techniek van de huid, waarbij het onderhuidse bindweefsel wordt  geprikkeld. Tijdens de behandeling worden verklevingen los gemasseerd. Wanneer een huid verkleefd is, verslechtert dat de doorbloeding. Hierdoor kunnen pigmentvlekken of rimpels makkelijker ontstaan. Door de verklevingen los te masseren, worden ook de contouren van het gezicht strakker.
 2. Dermacure peeling: een peeling (exfoliation) is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Een Dermacure peeling is een fruitzuurpeeling op basis van glycolzuur en melkzuur. Het versnelt de vernieuwing van de diverse lagen van de opperhuid. De nieuw gevormde cellen zorgen voor een herboren huid, vrij van imperfecties en prachtig hersteld.
 3. Microneedling: deze behandeling wordt uitgevoerd met de DermaPlusPen, een apparaat met gesteriliseerde, fijne naalden, vergelijkbaar met een pen met meerdere naaldjes. Deze gaan heel snel op en neer in de naaldmodule zodat deze de huid effectief ‘openmaakt’. Het apparaat creëert micro-laesies (microgaatjes tussen 1-3 mm diep) op de bovenste laag van de huid, die de huid stimuleren te regenereren, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in het lichaam wordt geactiveerd.
 4. MicroSkinPolish: een 3-in-1 behandeling met een effectief resultaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De behandeling bestaat uit de volgende behandelingen: microdermabrasie, low level laser therapy en een polisher.
 5. Thuis therapie: met thuis therapie worden de producten bedoeld die een aanvulling zijn op je behandeling. Een behandeling in de salon is intensief en erg belangrijk om resultaat te behalen. Om het resultaat te behouden of verder te verbeteren zijn de producten die je thuis gebruikt minstens zo belangrijk.

Voor veilige en effectieve huidverbetering zijn er dus veel mogelijkheden bij Salon Soin Pur. Laat jezelf altijd goed informeren voordat je start met een behandeling.