Recept voor 2 personen
Bereidingstijd: 0-15 minuten
Eetmoment: diner

Ingrediënten

  • 310 gr kidneybonen
  • 175 gr cannellini bonen
  • 1 blikje tonijn op water
  • ½ komkommer
  • 12 cherrytomaatjes
  • 5 zwarte olijven zonder pit
  • ½ rode ui
  • Peterselie
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • Versgemalen peper

Bereiding

  • Laat de bonen uitlekken en spoel ze af.
  • Snipper de ui en snij de peterselie heel fijn.
  • Maak een dressing van het citroensap, de olijfolie, mosterd, Italiaanse kruiden en peper.
  • Voeg de bonen, ui en peterselie toe aan de dressing en laat dit intrekken (hoe langer, hoe beter).
  • Snij de komkommer in kleine blokjes, halveer de cherrytomaatjes en snij de olijven in plakjes.
  • Voeg dit aan het bonenmengsel toe en schep goed om.
  • Laat de tonijn uitlekken en verdeel dit over de salade.
provoet
procert-logo-zonder-tekst-wit-50
yonka
vinoble-cosmetics-logo-goed