Intake en huidanalyse

Om zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen en omdat bepaalde gezondheidsproblemen of medicijnen een contra-indicatie voor een schoonheidsbehandeling kunnen zijn, ontvang je voor een eerste afspraak per email een intakeformulier. Voorafgaand aan de behandeling nemen we samen het formulier door en maak ik een huidanalyse.

Gezichtsbehandelingen

De conditie van je huid verandert constant. Dit kan komen door o.a. seizoenswisseling, klimaatveranderingen, stress, ziekte of verkeerde voeding. Salon Soin Pur heeft een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen. Het streven is om je iedere keer een andere behandeling aan te bieden. Voorafgaand aan de behandeling wordt dus altijd gekeken welke behandeling op dat moment het beste bij je past.

De tijd die vermeld staat bij een gezichtsbehandeling, wordt daadwerkelijk aan de huid besteed. Als extra service worden de wenkbrauwen tijdens de gezichtsbehandelingen bijgewerkt. Voor harsen of verven bij een gezichtsbehandeling wordt extra tijd ingepland en € 5,- per onderdeel berekend.

Lichaamsbehandelingen

Voel je lekker in je vel met een bindweefsel- of cuppingmassage van bijvoorbeeld je rug en schouders. Massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een massage vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, geeft energie en laat je weer tot jezelf komen. Kenners zeggen dat een maandelijkse massage een goede balans tussen lichaam en geest bevordert. Ervaar het zelf met een bindweefsel- of cuppingmassage van je rug en schouders.

Heb je last van cellulite of striae? Maak kennis met My[B]CODE: de code die je vorm figuur geeft.

Bekijk de behandelingen