Gezichtsbehandelingen

Of je nu zin hebt in een ontspannen gezichtsbehandeling of last hebt van huidproblemen (acné, vroegtijdige veroudering, vale huid), bij Salon Soin Pur wordt iedere behandeling aangepast aan jouw wensen en huidtype.

De tijd die vermeld staat bij een gezichtsbehandeling, wordt daadwerkelijk aan de huid besteed. Voor harsen of verven bij een gezichtsbehandeling wordt extra tijd ingepland en € 5,- per onderdeel berekend.

Lichaamsbehandelingen

Voel je lekker in je vel met een bindweefsel- of cuppingmassage van bijvoorbeeld je rug en schouders. Massages zijn een weldaad voor lichaam en geest. Een massage vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, stimuleert de doorbloeding, geeft energie en laat je weer tot jezelf komen. Kenners zeggen dat een maandelijkse massage een goede balans tussen lichaam en geest bevordert. Ervaar het zelf met een bindweefsel- of cuppingmassage van je rug en schouders.

Heb je last van cellulite of striae? Maak kennis met My[B]CODE: de code die je vorm figuur geeft.

Intake en huidanalyse

Om zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen en omdat bepaalde gezondheidsproblemen of medicijnen een contra-indicatie voor een schoonheidsbehandeling kunnen zijn, ontvang je voor een eerste afspraak een intakeformulier. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, wordt er voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens/wensen en de analyse wordt bekeken welke behandeling en producten het meest geschikt zijn voor de huid.

Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met gezondheid. Een mooie huid betekent immers ook een gezonde huid en andersom.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en producten is een vereiste voor een optimale en succesvolle verbetering van jouw huid. Afwisseling in behandelingen is van belang om gewenning van de huid tegen te gaan.

Bekijk de behandelingen