Gezichtsbehandelingen

Of je nu zin hebt in een ontspannen gezichtsbehandeling of last hebt van huidproblemen (acné, vroegtijdige veroudering, vale huid), bij Salon Soin Pur wordt iedere behandeling aangepast aan jouw wensen en huidtype.

De tijd die vermeld staat bij een gezichtsbehandeling, wordt daadwerkelijk aan de huid besteed. Voor harsen of verven bij een gezichtsbehandeling wordt extra tijd ingepland en € 5,- per onderdeel berekend.

Huidanalyse

Om zoveel mogelijk aan jouw wensen tegemoet te kunnen komen en omdat bepaalde gezondheidsproblemen of medicijnen een contra-indicatie voor een schoonheidsbehandeling kunnen zijn, ontvang je voor een eerste afspraak een intakeformulier. Omdat geen enkele huid hetzelfde is, wordt er voorafgaand aan iedere gezichtsbehandeling een huidanalyse gemaakt. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens/wensen en de analyse wordt bekeken welke behandeling en producten het meest geschikt zijn voor de huid.

Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met gezondheid. Een mooie huid betekent immers ook een gezonde huid en andersom.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en producten is een vereiste voor een optimale en succesvolle verbetering van jouw huid. Afwisseling in behandelingen is van belang om gewenning van de huid tegen te gaan.

Lichaamsbehandelingen

Voel je lekker in je vel met een ontspannen rugmassage of kies een huidverbeterende behandeling zoals bindweefselmassage of cupping.

Bekijk de behandelingen