Het is moeilijk te zeggen wanneer precies het huidverouderingsproces begint, omdat het voor iedereen individueel gebeurt. Het huidverouderingsproces wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals genetische aanleg, persoonlijke leefstijl (roken, stress, voeding) en verschillende omgevingsinvloeden (zonnestraling, milieuvervuiling). Het is algemeen bekend dat huidveroudering begint vanaf het 25e levensjaar. De huid verliest vocht en elasticiteit, wordt dunner en de aanmaak van collageen neemt af. Ook neemt het aantal bloedvaten af, waardoor de huid minder goed van bloed wordt voorzien.

De eerste tekenen van huidveroudering zijn meestal kleine rimpels. Zodra deze zich voordoen, moet je op zoek gaan naar de juiste anti-aging gezichtscrème.

Een anti-aging gezichtscrème kan natuurlijk helpen bij het voorkomen van rimpels, maar het moet dienen als aanvulling op een gezonde voeding leefstijl.

De huid heeft in elke fase speciale behoeften, daarom moet de huidverzorging op de betreffende omstandigheden worden afgestemd. Hieronder een paar tips voor een geschikte crème voor jouw huid:

Vanaf 30 jaar: eerste verlies van vocht en elasticiteit. De barrièrefunctie van de huid begint af te nemen.

Advies: Vinoble Cosmetics – hydrating cream: hydraterende 24-uurs gezichtscrème voor de dagelijkse verzorging van de normale en droge huid. Laat de huid aangenaam en verzorgd aanvoelen. Met waardevolle druivenpitolie, hyaluronzuur, extract uit de schil van de druivenpit en vitamine E.

Voordelen:

  • Zorgt voor intensief vocht
  • Frisse, stralende huid
  • Beschermt tegen vrije radicalen

 

 

Vanaf 40 jaar: eerste tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekken en rimpels. De talg- en collageenproductie neemt af. De huid verliest steeds meer haar elasticiteit en vocht.

Advies: Vinoble Cosmetics – hydro regenerating cream: actieve 24-uurs gezichtsverzorging met een lichte textuur voor de normale, droge en rijpe huid. Veganistische druivenstamcellen ondersteunen de regeneratie van de huid, hyaluronzuur vult de vochtreserves van de huid aan.

Voordelen:

  • Voorkomt vroegtijdige huidveroudering
  • Biedt bescherming tegen door licht veroorzaakte huidveroudering
  • Voorziet de huid van intensief vocht door hyaluronzuur

 

 

Vanaf 50 jaar: vertraagde celdeling. Diepere rimpels en ouderdomsvlekken. De bloedcirculatie en de elasticiteit van de huid nemen af. De huid wordt dunner en droger en de beschermende barrière van de huid neemt af.

Advies: Vinoble Cosmetics – lifting cream: rijke, 24-uurs anti-aging gezichtscrème voor de normale, droge en rijpe huid. Met sterk geconcentreerde actieve ingrediënten voor een zichtbaar gladde huid.

Voordelen:

  • Unieke werkstoffencomplex voor een langer en dieper effect
  • Gemaakt van hyaluronzuur en gerstextract
  • Voor een gladde, zichtbaar gelifte en jeugdige huid