Hoe kan ik een afspraak maken?

Via de knop ‘maak afspraak’ (rechts onderaan de pagina) maak je makkelijk online een afspraak. Het is mogelijk om voor meerdere behandelingen tegelijk te kiezen. De agenda berekent de benodigde tijd en laat de beschikbare dagen en tijden zien. Nadat je het door jouw gewenste moment hebt gekozen en al je gegevens hebt ingevuld, klik je op bevestig. Pas als je een bevestigingsmail hebt ontvangen, is je afspraak definitief.

Kan ik mijn afspraak verplaatsen of annuleren?
In de bevestigingsmail staat een link om je afspraak te verplaatsen of te annuleren. Annuleren tot 24 uur voor de afspraak is kosteloos. Bij te laat annuleren of het niet verschijnen op de afspraak, worden de kosten van de behandeling volledig in rekening gebracht.

Huisregels
Als je een afspraak maakt, ga ik ervan uit dat je hebt kennis genomen van de huisregels en hiermee akkoord gaat. Mocht er in mijn optiek geen gehoor worden gegeven aan de huisregels, dan behoud ik mij het recht voor om de behandeling niet uit te voeren. Lees hier de regels

Contact opnemen

De salon is gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid op de oprit voor de deur.

Om optimale rust te garanderen en de behandeling niet te onderbreken, is het niet altijd mogelijk je direct telefonisch te woord te staan. Als je een bericht inspreekt, bel ik je zo snel mogelijk terug.