Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. De massage wordt uitgevoerd met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

Hoe voelt de massage?

Mensen ervaren vaak tintelingen en diepe warmte, zelfs lang na de behandeling. Het behandelende gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cups langer op een plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde cup kus (rode / paarsachtige verkleuring op de huid) worden gevormd. Dit is geen blauwe plek, maar geeft aan dat er veel afvalstoffen op die plek aanwezig zijn. De verkleuring verdwijnt binnen enkele dagen.


Body cupping

De ideale behandeling als je last hebt van o.a.: spijsverteringsproblemen, gespannen en pijnlijke spieren, rug- en gewrichtspijn, migraine of hoofdpijn, verminderde energie, slapeloosheid. Kortom body cuppingmassage kan veel problemen verhelpen, mits je geen contra-indicaties hebt.

Contra-indicaties zijn o.a.: hernia, zwangerschap, kanker, bloedziekten, beschadigde open huid, flebitis, nierfalen, levercirrose, hartziekte, hoge bloeddruk, diabetes mellitus, gebruik van bloedverdunners, fillers.

De voordelen van body cupping zijn:

  • Activatie van de huidstofwisseling;
  • Verbetering van de elasticiteit van de huid;
  • Opheffing van blokkades, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd;
  • Stimulatie van bloedcirculatie en lymfe;
  • Verbetering van de spierspanning;
  • Ontspannen lichaam en geest.

Prijs: € 40,-
Duur: 30 minuten