PRX-T33 huidtherapie is een collageen boost, die de huid revitaliseert zonder injecties en het huidoppervlak niet beschadigt.

Wat is PRX-T33 huidtherapie?

PRX-T33 is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Deze unieke anti-aging behandeling is ontwikkeld om de biologische behoeften van de huid zoals de huidvernieuwing te stimuleren.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling van waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur met een zeer nauwkeurige pH-waarde (zuurtegraad). Deze stoffen werken samen in je huid voor het mooiste resultaat zonder hem te beschadigen. Ze stimuleren de aanmaak van collageen en elastine en het heeft tevens een exfoliërende (peelende) werking. Hij is speciaal samengesteld om te werken in de dermis (2e huidlaag) zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen. Hierdoor heb je ook geen sterke vervelling na de behandeling. Af en toe kan het gebeuren dat de huid een lichte schilfering geeft op plekken waar hij heel vochtarm en/of uit balans is.

Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

De behandeling

Voordat we starten met PRX-T33 huidtherapie wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 serum aangebracht op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht. Het aantal lagen (max. 3) is afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en stralend uit. Als afsluiting wordt een verzorgende crème aangebracht.

De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Welke huidproblemen kun je behandelen met PRX-T33 huidtherapie?

PRX-T33 huidtherapie is geschikt voor iedereen boven de 18, die geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, maar wel volumeverlies wil aanpakken en de huidkwaliteit wil verbeteren.

Contra-indicaties: huidkanker, open wondjes, schimmel of virale huidinfecties, zwangerschap, borstvoeding, tijdens gebruik van isotretinoïne, botox of fillers tot 3 weken na injecteren.

Wat zijn de voordelen van PRX-T33 huidtherapie?

  • De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd;
  • De huid ziet er direct voller uit en heeft een mooie teint;
  • Korte behandeltijd met een doelgerichte werking;
  • De behandeling kan gecombineerd worden met andere behandelingen;
  • Rimpels en littekens vervagen;
  • De behandeling bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Hoe krijg je een optimaal resultaat met PRX-T33 huidtherapie?

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glans.

Voor de verouderde en/of verslapte huid is het advies om deze behandeling in kuurverband te doen. Na gemiddeld 4 behandelingen (1x per 10 dagen) verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. Na een kuur is het raadzaam om een booster na 3 maanden te herhalen voor onderhoud.

Wat is het resultaat?

PRX-T33 huidtherapie is zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Na de behandeling

Bij deze behandeling krijg je voor 6 dagen na-verzorgingsproducten mee. Je mag verder niks anders gebruiken dan deze producten.

Het kan soms gebeuren dat de huid op de 2e dag na de behandeling een (lichte) zichtbare schilfering geeft. Dit komt voornamelijk voor op plekjes die heel vochtarm of uit balans zijn. De behandeling werkt hier dan iets sneller. Meestal is dit na 2 dagen weer verdwenen en is je huid super mooi, glad en zacht.

Prijzen

Behandeling Details Prijs
PRX-T33 huidtherapie 35 min. € 100,-
PRX-T33 huidtherapie i.c.m. microneedling 65 min. € 145,-