Als je een afspraak maakt, ga ik ervan uit dat je hebt kennis genomen van de huisregels en hiermee akkoord gaat. Mocht er in mijn optiek geen gehoor worden gegeven aan de huisregels, dan behoud ik mij het recht voor om de behandeling niet uit te voeren.

  1. Ethiek en hygiëne staan binnen Salon Soin Pur hoog aangeschreven. Ik verwacht van jou hetzelfde.
  2. Het wordt op prijs gesteld dat je voeten schoon/gewassen zijn als je voor een voetbehandeling komt. In verband met de hygiëne van de salon, verzoek ik je de vloer niet met blote voeten te betreden.
  3. Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt.
  4. Medicijngebruik, behandeling van arts, therapeut of specialist, dient voor aanvang van de behandeling gemeld te worden. Soms is aanpassing van de behandeling dan noodzakelijk. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van verzwijgen van medische informatie.
  5. Ik ben niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van je persoonlijke bezittingen.
  6. De gezondheid van mijn klanten en mijzelf staat voorop. Als je ziek of niet fit bent, verwacht ik dat je de afspraak tijdig verplaatst naar een ander moment.
  7. Aangezien er op afspraak wordt gewerkt, ben ik genoodzaakt als (om wat voor reden) op een later tijdstip arriveert, de eindtijd van de behandeling te handhaven.
  8. ‘Vergeten’ van de afspraak is de belangrijkste oorzaak van het niet verschijnen op de afspraak. Vergeten is menselijk, maar aangezien ik in deze tijd iemand anders had kunnen behandelen, breng ik bij niet tijdig annuleren of niet verschijnen de kosten van de behandeling in rekening. Annuleren tot 24 uur voor de afspraak is kosteloos.
  9. Betaling vindt direct plaats na behandeling in de salon (contant of pin).
  10. Ik geef 7 dagen garantie op de behandeling, mits mijn adviezen nauwkeurig zijn opgevolgd.
  11. Nagellak dien je zelf te verwijderen. Indien dit niet is gebeurd, zullen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.
  12. Om beschadiging van je gelakte teennagels te voorkomen, verzoek ik je om (teen)slippers mee te brengen.
  13. Cadeaubonnen kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld.
  14. Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon.

De tekst op de website wordt regelmatig en zorgvuldig gecontroleerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.