Na 16 jaar administratieve functies te hebben vervuld, vond ik (Astrid Angenent) het in 2013 de hoogste tijd om een andere weg in te slaan. Ik besloot om de opleiding voor pedicure te gaan doen. Tijdens de opleiding werd ik steeds enthousiaster over de uiterlijke verzorging. Ik volgde de ene na de andere opleiding om zoveel mogelijk te weten te komen over voet- en huidproblemen. Nadat ik in 2015 mijn laatste diploma voor medisch pedicure heb behaald, heb ik de deur van Salon Soin Pur geopend. Mijn doel: een ruime keuze aan behandelingen, in combinatie met de beste aansluitende verzorgingsproducten, bieden voor een fit en vitaal lijf.

Schoonheid is onlosmakelijk verbonden met gezondheid. Een mooie huid betekent immers ook een gezonde huid en andersom.

Betekenis

Soin Pur betekent pure verzorging.

Puur: vakkundigheid, persoonlijke aandacht in een rustige omgeving en het gebruik van zoveel mogelijk ‘pure’ kwaliteitsproducten, maakt dat je de gewenste verzorging krijgt.

Verzorging: steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat ons lichaam hard werkt en de juiste verzorging nodig heeft. Salon Soin Pur biedt een ruime keuze aan behandelingen voor een fit en vitaal lijf.

Love yourself enough to live a healthy lifestyle!

Mijn passie is mijn missie geworden. Door gezond(er) te leven en jezelf goed te verzorgen voel je jezelf mooier, fitter en kan je bepaalde ziektes voorkomen. Als je lekker in je vel zit, kan je de hele wereld aan! Benieuwd? Maak een afspraak voor een ‘first date‘.